Intime timer, én på opleveren, berigende rytmer, fest med vennerne, danseglæde, fordybelse og eufori!
Til nogle arrangementer skal der købes billet, til andre skal der blot reserveres blot plads. Det vil fremgå tydeligt i beskrivelsen under hvert arrangement.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du gerne vil opdateres om nyt i kalenderen.

vin_2016

Tango i fyrbåken for alle fire dage over sommeren

Igen i år arrangerer Halsnæs Tangoforening i samarbejde med Hundested Havn og Halsnæs Bryghus gratis Tango på Havnen i Hundested. Fire dage over sommeren kan både begyndere og øvede opleve tangoens magi. Der danses på et transportabelt dansegulv, så du kan bruge danseskoene, selv om det er udendørs. Arrangementet er udendørs og aflyses i tilfælde af meget dårligt vejr, se her. Fyrbåken ligge lige overfor Bryghuset. Øllet flyder fra hanerne til tørstige tangodansere!

Tangodage
Lørdagene 28. maj, 25. juni, 23. juli og 20. august.
14.00-17.00 (introduktion for begyndere 14.00-15.00)
19.00-23.00 (introduktion for begyndere 19.00-20.00)

Blå nætter til Hundested By Night 15.07 20.30

Kom forbi på vej hjem. Når byen er besøgt og poserne fulde af lokale varer (!), kan du puste ud på Bryghuset og berige sanserne sammen med de fem unge drenge, Simon, Andreas, Mads, Christian og Jacob. Siden Blå Nætter signede med Humble Recs i 2014, er det gået stærk. Med sig i bagagen har bandet allerede en flot koncert på Spot Festival i 2014, et job som opvarmningsband for Love Shop, hvor de spillede for 6000 glade publikummer i Roskilde Bypark og supportjob for Nikolaj Nørlund, der bl.a. bød på koncert i Store VEGA. 

Singlerne ”Lys Og Mørke” (2014) og ”Åben For Ideer” (2016) har allerede været i heftig rotation i radioen, og Blå Nætter er nu klar til at præsentere deres hjertebarn, debut EP’en ”Hvorom Alting Er”.
Blå Nætter nærer stor kærlighed til den organiske og ufiltrerede lyd. Musikken, der har tydelige referencer til 60’erne og 70’ernes rockscene, inviterer på livlig vis publikum til at hoppe og danse, imens Simon Olsen med sine poetiske tekster søger den autentiske tilgang til verden og gør sit for at ramme en nerve, der føles ægte.

”Blå nætter” symboliserer et melankolsk udtryk i bandets dansksprogede univers. ”Vi tror, at alle mennesker har oplevet blå nætter i deres liv”, siger Jacob Rasmussen. ”Og for os handler det særligt om de sommernætter, hvor man er på vej hjem fra byen og måske føler en melankoli samtidig med, at man er en del af en vildskab og ungdom” supplerer Andreas Valdemar.  
Hør ”Lys Og Mørke” og se musikvideoen på https://www.youtube.com/watch?v=Yg5-0tRdeJg

Pladsreservation
Du kan reservere plads, hvis du ønsker at nyde middag i forbindelse med arrangementet her eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på grill & buffet fra kl. 18.00 (du kan også vælge retter fra menukortet).

Pris
Sommermusikken er gratis.

halsbryg-mickoegendahl

Mick Øgendahl – endnu et testshow 18.07 20.00 UDSOLGT

Vi er glade for at kunne melde ud, at Mick har valgt at lave testshow nr. tre på Bryghuset!
Billetterne til de to første blev revet væk, så skynd dig, hvis du ikke vil gå glip af en enestående mulighed for at være del af en med garanti sjov aften, når Mick tester sit materiale til sin kommende turné ”Mick Øgendahl’s FEST”.
Da der er tale om et testshow, kan du få fingrene i en billet for kun 100 kroner.
Der er begrænsede antal billetter til begge aftener.

Billet
Køb billet her

Åbne døre
Dørene åbner kl. 17.00

Middag
Vi serverer luksusbuffet (189.-) fra kl. 17.30 til 19.00.
Vi kan ikke tilbyde alle en plads til spisning, så tøv ikke med at reservere plads, hvis du ønsker at nyde middag, inden Mick går på.
Reserver via hjemmesiden.

Show start
Mick Øgendahl indtager scenen kl. 20.00. Showets varighed er 1-1½ time uden pause.

OBS! Ønsker du at sidde sammen med andre, som også har købt billet, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.

Mads Westfall 30.07 20.30

Mads Westfall har optrådt professionelt i 25 år, og på Bryghuset har vi det tætteste man kommer på ”en fast aftale” om en sommerkoncert. Det er altid hyggeligt, når Mads optræder med sine egne sange med sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte klassikere, der sætter fællessangen i gang.
Mads startede i den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne ved siden af sit job jurist. Tilbage i 2009 sagde han sit faste job op for at blive trubadur og sangskriver på fuld tid – og siden er det gået stærkt; Mads har udgivet 4 albums med sine egne sange, og det er blevet til masser af airplay på DR og flotte anmeldelser. I 2015 blev han nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver”. Ved siden af solo-karrieren har han stor succes med visetrioen Halfdanskerne, som også har været forbi Bryghuset.
Kom ned på havnen i skønne Hundested og oplev Hr. Westfalls unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.
www.madsw.dk

Thomas-Buttenschoen

Cruiseskib til Hundested 03.08 8.00-15.30

Denne onsdag er sidste dag, havnen får besøg af krydstogtskibe i denne omgang. Kom og se skibet og vær med til at byde alle velkommen. Bryghuset ekstraordinært åbent fra kl. 9.00, og vi har naturligvis en helt særlig øl på hanen, specielt brygget af vores brygger Thomas Naudrup til lejligheden.
Denne gang er det Fred Olsen Cruises, som lægger til kaj.

Bryghusets program for dagen
13-16 Frokost Buffet 150.-
14-15 Ølsmagning med Peter Sonne*
15-16 Ølsmagning med Peter Sonne*
Der er ikke tilmelding til ølsmagningerne. Først til mølle
*Peter Sonne er medstifter af Bryghuset og var i mange år husets brygger.

Pladsreservation
Der kan som altid reserveres plads til frokost og middag her eller 26 16 70 46.

Thomas-Buttenschoen

Association mi Cuba 12.08 20.30

Svedig sommersalsa på havnen! Sommeredition af salsaduoen Alberto og Anja, som tidligere har leveret latino rhythms og dance tricks på Bryghuset. Kom og sving de hofter og lad os feste i august!

Pladsreservation
Du kan reservere plads, hvis du ønsker at nyde middag i forbindelse med arrangementet her eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på grill & buffet fra kl. 18.00 (du kan også vælge retter fra menukortet).

Pris
Sommermusikken er gratis

Thomas-Buttenschoen

Jens Jepsen 27.08 20.30

“Jeg forstår godt begejstringen for Jens Jepsen – hans soulede country- arrangementer og sammenspillet, samt hans helt igennem ukrukkede oprigtige og usnobbede tilgang er virkelig guld værd. Og så spiller han godt og synger jo fedt!” (Thomas Østergaard, direktør for Horsens Ny Teater).

Med sin westernguitar og pedalsteel er den vendsysselske kriger, Jens Jepsen, bevæbnet til tænderne! Jens har et usædvanligt nærvær og er fyldt med historier og refleksioner klædt på til at fange lytteren med sin vokal. Han skiller sig ud fra mængden ved altid at opfatte ting på en anden måde og altid have noget på hjerte. Men vigtigst af alt handler det om, at der ikke er noget der skal stå i vejen for groovet og den tilhørende vilde energi.

Jens’ baggrund med Neil Young, Dylan, Stones og John Martynn skinner tydeligt igennem i hans sangskrivning og optrædender. Når han ”slæber bandet med” kommer diversiteten frem fra de enkelte musikere, hvilket giver den spændende alsidighed, der til tider læner sig op af Joni Mitchell’s versatile, swingende og svævende univers.

Jens Jepsen har turnéret igennem Danmark de sidste par år og har blandt andet spillet på Skråen, Kaffe og Kærlighed, Fatter Eskil, Studenterhuset i Aalborg og mange andre steder! I skrivende stund er han i gang med at indspille sin debutplade, som udkommer i nærmeste fremtid.
Musikvideo  https://www.youtube.com/watch?v=4Q7NlZQghhc

Pladsreservation
Du kan reservere plads, hvis du ønsker at nyde middag i forbindelse med arrangementet her eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på grill & buffet fra kl. 18.00 (du kan også vælge retter fra menukortet).

Pris
Sommermusikken er gratis

Thomas-Buttenschoen

“GAMLE jazz DRENGE” 02.09 14.30

Eftermiddagsjazz i gårdhaven. Nyd en kold fra hanen til god gammeldags jazz fra ”dengang, det var før” (cirka 1915 frem til 50’erne!). Ole Omø på sin klarinet og Lars Clausen på sin banjo – begge velkendte i det Nordsjællandsske jazzmiljø. Hans Schwennesen, vores tidligere borgmester, lægger bund til på sin Susaphon/tuba. De tre har gennem en menneskealder spillet jazzmusik, og vi glæder os til stråhatte og hygge.

Pladsreservation
Du kan reservere plads, hvis du ønsker at nyde middag i forbindelse med arrangementet her eller 26 16 70 46.

Pris
Sommermusikken er gratis

7-aar

Dissing Dissing Las & Dissing 17.09 20.30

Èn aften var ikke nok! De to generationer af Dissing familien spillede for fulde huse plus sidste år, og vi har lovet at gentage succesen, så flere får muligheden for en…ja, magisk aften.

Rasmus og Jonas Dissing udgør, sammen med Las Nissen, bandet ”Dissing og Las”. På scenen får de i aftenens konstellation får de følgeskab af far-Povl, som ”bakker op”, for de tre er, som de selv siger ”oplært af Povl”, men har også fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
Povl har fået lov at bestemme repertoiret, og vi skal dykke ned i de gamle hits, ynglings sange og klassikere som ”25 minutter endnu”, ”Nøgne øjne” og ”Den grimmestes mand i byen”; sange som nok har været savnet gennem årene. Derudover kommer et par smagsprøver fra “de unges” 3. album ”Kig op”, og fra det nyligt udkomne og anmelderroste ”Dissing & Las synger Strid” med tekster af Jakob Martin Strid. Vi glæder os til at byde Povl og drengene indenfor i varmen.

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22
På Billetboxen skal du vælge billet med eller uden middag

Med middag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Køkkenet byder på buffet med fisk, kød og salater. Buffeten åbner ca. kl. 18.00
Pris 518.- inkl. buffet, ekskl. drikkevarer

Uden middag
Fra kl. 20.00 har vi en bordplads klar til dig.
Pris 329.- ekskl. drikkevarer

OBS! Ønsker du at sidde sammen med andre, som også har købt billet, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.

foedselsdagsfest

Lasse og Mathilde 08.10 20.30 ”Lidt Hippie”

”Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse og Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge”.

Med andre ord er der denne aften lagt op til en koncert med det hele; gode grin og lidt alvor, musikalitet og humor, ”befriende latter og drys af cayennepeber”. Afsættet for aftenen tager afsæt i bogen ”Lidt Hippie er man vel altid”, som sidste år udkom i anledning af duoens 40 års jubilæum. Glæd dig til historier og anekdoter fra duoens 40 årige musikliv. Anekdoter om bl.a. duoens opstart i 70´erne, ”Flugten tilbage til Fyn”, solide venskaber, netværk & New Orleans, nye værdier fra et levet liv på godt og ondt – og måske lidt pral!

Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber. De er ”danske ind til benet”, ja, men henter masser inspiration fra hele verden. Ganske vist er Lasse og Mathilde vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. 2015 var 40 års jubilæumsåret for duoen som repræsentanter for Fyn og Danmark, Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, New Orleans, Algier, Damaskus, Spanien, Grækenland, England m.m. Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber. I 1975 udkom Mathilde Bondos første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner. Og det blev starten på duoen, på scenen og privat. De var med til at åbne showet for Joan Baez, Bob Dylan og Santana i Parken 1981. Internationale musikalske forbindelser gav et tæt samhørighedsforhold til New Orleans og byens rige musikliv. https://www.facebook.com/lasseogmathilde

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22
På Billetboxen skal du vælge billet med eller uden middag

Med middag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Køkkenet byder på buffet med fisk, kød og salater. Buffeten åbner ca. kl. 18.00
Pris 388.- inkl. buffet, ekskl. drikkevarer

Uden middag
Fra kl. 20.00 har vi en bordplads klar til dig.
Pris 199.- ekskl. drikkevarer

generalforsamling

Electric Guitars 22.10 20.30

Denne aften bør gøre alle rockelskere kåde! Er du til strengfeber, tråd, spilleglæde og attitude? Så skal du til koncert på Bryghuset denne lørdag, som bliver en regulær guitarfest!
Electric Guitars signalerer i princippet, hvad det drejer sig om. Det er spade, det her. Intet mindre. Og de to herrer og guitarikoner, Mika Vandborg og Søren Andersen, formår at bruge dem på en måde, der både hylder rockens helt store navne, men også tilfører det noget, som lover godt for ny dansk rock. Mika og Søren leverer et repertoire, som på mange måder er hele essensen af Rock’n’Roll.

Begge guitarister har en længere historie i dansk pop og rock. Et sted, hvor guitaren ikke altid har fået lov til at lyde, som de to fyre efter alt at dømme helst vil høre den. Vandborg i Love Shop, sammen Gnags eller med Dicte. Andersen sammen med Anne Linnet og Mike Tramp. Derud over har Søren Andersen mænget sig med de helt store på tour med Glenn Hughes fra Deep Purple – en tourné, der blandt andet gav ham en vigtig birolle på selveste Wembley. Electric Guitars, dannet i 2012, er deres eget unikke projekt, hvor de selv skriver numrene og skaber alt fra bunden.

De to guitarekvilibrister har fejet benene væk under spillesteder og festivaler med deres energiske og medrivende livekoncerter. I løbet af 2015 de mere end 50 koncerter i USA, Frankrig, Sverige og Danmark. Til efteråret 2016 er de klar med deres 3. album.

Se dem i tv https://youtu.be/1if-rVZLXCM
Besøg hjemmeside med lydklip mm. http://www.electricguitars.dk/

Historien starter sidst i 60’erne. Et par guitarister – Jimi Hendrix, Jimmy Page, Tony Iommi – fandt ud af, at rørforstærkerens forvrængede lyd kunne noget helt specielt. Riffet dukkede op, og gjorde 70’erne til et årti med rock, der rykker tungt og blues’et. 80’erne tog lyden ind, tilsatte en tilpas mængde sleaze og puffede krøller. 90’erne forsøgte med stor succes at genfinde rockens troværdighed, mens den hårde rocks elementære bluesede rødder fra de amerikanske sydstater har vist sig igen i det nye årtusinde. Giver det mening at lægge alt dette sammen til et katalog over rockens nyere historie, så er det faktisk en besynderlig og sammensat forklaring på, hvad der for tiden sker for de to danske rockguitarister Mika Vandborg og Søren Andersen. Deres fælles album med den simple titel ”Electric Guitars” udkommer i dag. (2013, Kim Toft Hansen, Kulturkapellet).

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22
På Billetboxen skal du vælge billet med eller uden middag

Med middag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Køkkenet byder på buffet med fisk, kød og salater. Buffeten åbner ca. kl. 18.00
Pris 468.- inkl. buffet, ekskl. drikkevarer

Uden middag
Fra kl. 20.00 har vi en bordplads klar til dig.
Pris 279.- ekskl. drikkevarer

foedselsdagsfest

Michelle Birkballe 29.10 20.30

”Vores egen Billy” (Cross!) kender godt Michelle. Ganske godt endda, som producer på hendes nyeste cd. Billy har været så god at give dig følgende ord med på vejen om Michelle Birkballe:

”Jeg havde fornøjelsen af at producere den nye CD med Michelle Birkballe sidste sommer. Denne pige er den ægte vare. Hun er ikke nogen sart blomst, der synger om problemer i cafélivet i uber-trendy København. Hun er en dedikeret rock sanger/guitarist, som har arbejdet på sit håndværk i årevis. Jeg mødte hende for 20 år siden, da hun gjorde rent i Feedback Studio og var en 18-årig, håbefuld sanger. Tre børn med tre fædre og 20 års hårdt arbejde i barer og klubber ude på landet har skærpet hendes evner som performer og hendes dybde som sangskriver. Jeg er spændt på at få lov til at producere hendes næste plade. Fang hende nu, før hun optræder på spillesteder for 2000 mennesker”!

Michelle er i front med guitaren, og bakkes op et nøje udvalgt hold musikere. Og med Michelles evne til at skabe kontakt med publikum, snyder du virkelig dig selv, hvis du ikke oplever hende live. Uanset om Michelle spiller sine danske sange eller sit amerikansk inspirerede blues rock, så kan man være sikker på, man får en aften med en hæsblæsende stemme, et swingende band og masse af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit – og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme.

Michelle er den jyske, hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Man kender Michelle på sine gode historier – og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken, der bærer præg af, at hun helt klart er en rock&roller af den gamle skole. Men ikke mindst hendes sange, som ofte er så hudløst ærlige, og går lige i hjertet på publikum. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues rock-kataloget i en helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem: Old school rock&roll.

http://www.youtube.com/watch?v=M_Fxb632XLs
https://www.youtube.com/results?search_query=Michelle+birkballe

Michelle Birkballes varemærke er den både rå og sensuelle, hæse stemme, det frække grin, og de sjove historier hun altid kan ryste ud af ærmet. Men selvfølgelig først og fremmest sangene. Hudløst ærlige, går de lige i hjertet på publikum. Hun har været fuldtidsmusiker fra hun var kun 17 år gammel, så vi taler om en efterhånden erfaren dame. Hun har turneret land og rige rundt på små og store spillesteder. Michelle har også bl.a. spillet opvarmning for Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo. Sunget med en blues- rockstemme, der ikke er magen til herhjemme.

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22
På Billetboxen skal du vælge billet med eller uden middag

Med middag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Køkkenet byder på buffet med fisk, kød og salater. Buffeten åbner ca. kl. 18.00
Pris 438.- inkl. buffet, ekskl. drikkevarer

Uden middag
Fra kl. 20.00 har vi en bordplads klar til dig.
Pris 249.- ekskl. drikkevarer

foedselsdagsfest

Carsten Berthelsen ”Vinter- og juleøl” 09.11 17.00

Lad Carsten selv introducere aftenen for dig:
”Når året rinder ud og de mørke dage kommer, insisterede vore forfædre (og formødre) på at udstå ”Den Kolde Tid” med godt stærkt øl. I urgamle tider blev brygprocessen indledt af samfundets ældste eller præsteskab, og det var stærkt bevægende for vores forfædre at iagttage, hvordan det unge øl i karret blev udviklet af den gær, som man havde passet på gennem hele året. At skabe øl var i gamle dage et klart bevis på livets cyklus. Og når denne proces blev udført på det tidspunkt, hvor det gamle år blev afløst af et nyt, har vore formødre og -fædre virkelig set lyset. Kom og prøv nogle af den fineste sæsonøl fra de store øllande i Europa. Smag nogle de bedste, der er perfekte til vinterfrokosten, julemaden og til den stille stund, hvor månen sejler over nattehimlen”.

”… At Carsten Berthelsen er et af de mest kendte ansigter i ølverdenen, kan der ikke herske tvivl om. For rigtig mange ølentusiaster har han været den første introduktion til begrebet Underholdende ølsmagning. Ikke nok med at Carsten ved rigtig meget om øl; både om smagen og tilblivelsen, han er også en formidabel formidler! Mange, mange danskere har gennem årene fået en oplevelse ud over det sædvanlige, når han har fortalt om nye og gamle øl, danske øl, udenlandske øl – ja, i det hele taget bare øl.” ”….. at skulle liste alle Carstens bedrifter op, vil være nærmest uoverskueligt, men mange har heldigvis både set og hørt rigtig meget af det, som han har præsteret. Alt i alt er du en af de mest markante øl-personligheder i Danmark. Du er i stand til at formidle viden om øl, så alle kan forstå det, og så alle føler sig underholdt. Meget mere kan man vist ikke forlange!” (Danske Ølentusiasters Landsformand, Anne Lise Knørr).

Carsten kan smykke sig med titlerne som både foredragsholder, forfatter, oversætter og forlagskonsulent. Gennemgående tema er en brændende kærlighed til populærkultur, kulturhistorie, stor musik, blændende billeder – og øl! Carsten Berthelsen er oldermand for Danske Ølpublicisters Laug. Han er udnævnt som Æresmedlem af Danske Ølentusiaster og har tilmed modtaget deres hæderspris. Men det stopper ikke her (!) – han har modtaget den belgiske kong Philips ridderorden og er blevet udnævnt til Chevalier de L’ordre de la Couronne (Ridder af Kroneordenen). www.carstenberthelsensordogtale.dk

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22

Med middag og foredrag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Ølsmagning starter kl. 17.30. Buffet med fisk, kød og salater åbner ca. kl. 19.00
Pris 335.- inkl. buffet og ølsmagning

foedselsdagsfest

Ivan Pedersen 50 års jubilæumstur 19.11 20.30

Blandt de få, der har holdt virkeligt længe i den danske musikbranche, er der få, der, som Ivan Pedersen, kan fejre sit 50 års jubilæum med fortsat fuld kalender og et generalieblad så musikalsk facetteret og karrieremæssigt varieret, som han.

Ivan Pedersens mange musikalske indsatser kommer naturligvis til at præge repertoiret på hans jubilæumstur, som tager ham til spillesteder og koncertsale over hele landet. Og til Bryghuset. Sidst vi havde fornøjelsen af Ivan på Bryghuset var med Sing Sing Sing, og nu kommer han og udøver en musikalsk tour de force med nogle af landets bedste musikere. Måske skal der undervejs tørres en tåre, smiles nogle smil og synges med på nogle klassikere, når Ivan Pedersen, den velrenommerede sanger, sangskriver og underholder indtager scenerne med repertoire fra to menneskealdre.

Siden sit 16 år har han fra 1966 spillet landet tyndt med sit Aalborgband McKinleys, solgt mio. af albums herhjemme og i mere end 35 lande verden over med bandet Laban. Som sanger har han givet ordet “sideman” ny mening hos Poul Krebs og Moonjam og har høstet respekt og 8 grammynomineringer gennem 23 år med Backseat. Som solist har Ivan udgivet 3 kritikerroste soloalbums (og med nyt på vej), og netop solokarrierens danske sange udgør stadig repertoiret hos Ivans egen trio, der på 15. år modtager stående applaus over hele landet.

Køb din billet på Billetboxen
Billetboxen.dk. OBS! Billetter kommer i salg i uge 22
På Billetboxen skal du vælge billet med eller uden middag

Med middag
Dørene er åbne for dig kl. 17.00
Køkkenet byder på buffet med fisk, kød og salater. Buffeten åbner ca. kl. 18.00
Pris 658.- inkl. buffet, ekskl. drikkevarer

Uden middag
Fra kl. 20.00 har vi en bordplads klar til dig.
Pris 459.- ekskl. drikkevarer

Musikere som har været med til at løfte stemning og taget på Bryghuset:

Alberte Winding
Anders Blichfeldt
Billy Cross
Blå Himmel
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen
Cabbage Rose
Cloudland
Christian Brøns
Christina Dahl & Kjeld Lauritsen
Dahl, Lauritsen og Lillienskjold
Darville Duo
Die Herren
Erik Grip og Henrik Gunde
Everybody´s Talking
Fiddler on the Hoof
Gasnas
Halfdanskerne
HC
H.P. Lange, Mik Schack og Paul Junior
Hugo Rasmussen
Hørsholm Marimba Ensemble
Jazzværk
Jens Lysdahl
Jens & Georg
Jette Wainø & Torben Kjær
Karsten Krambs
Kun for sjov
Lakris
Laid Back
Light my Desire
Mads Westfall
Martin Dale
Mark Ryan
Moonjam
Morten Skou og de andre mennesker han normalt sammenligner sig med
Musikorkestret
Musikskolen Frederiksværk
Nanna Larsen og Karen S
Nick Adams
Paper Tigers
Procol Harum Projekt
Peter AG
Peter Belli
Rabalderband
Rasmus Nøhr
Rugsted Kreutzfeldt
Rumlepotten
Shoes for Julia
Sinatra Syndicate
Sing Sing Sing
Sko/Torp
Steen Svanholm
Sunday morning little big band
Svenssons
Søs Fenger
The blues Overdrive
The Primates
The Two Tones
Thorbjørn Risager
Tim Lothar
Tro, håb & kærlighed
Tue West
Viva
Zididada