Intime timer, én på opleveren, berigende rytmer, fest med vennerne, danseglæde, fordybelse og eufori!
Til nogle arrangementer skal der købes billet, til andre skal der blot reserveres blot plads. Det vil fremgå tydeligt i beskrivelsen under hvert arrangement.Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du gerne vil opdateres om nyt i kalenderen.
Fødselsdagsfest

Fødselsdagsfest 20.05.17

Fødselsdag har man kun én gang om året, og som altid markerer vi Bryghusets med hygge dagen lang, stor fest om aftenen, fødselsdagsøl på hanen og ikke mindst meget glade mennesker foran og bag baren. Vi glæder os!
Det en god idé at være tidligt ude, da vores erfaring siger os, at der er stor interesse for en fødselsdagsplads.

Jersey Jazzmen 12.00-15.00
Glad jazz på en glad dag. 6 garvede jazz folk, som spiller den gode gamle traditionelle jazz fra New Orleans og Dixieland, som alle kan lide at nynne med på og swinge i takt til. Traditionel besætning med trompet, klarinet, basun, banjo, bas og trommer. Bernhard Petersen, trompet. Arne Fuglholt, klarinet/vokal. Erik Skiold, trombone/vokal. Henrik Stiigvad, banjo. Arne Sørensen, bas. Dan Hilfling, Trommer. https://www.youtube.com/watch?v=I_IslrAxbiM

Sofie’s Choice 20.30
En tradition som bibeholdes! Dejlige Sofie Borbiconi er i front og giver den gas sammen med nogle af Københavns bedste musikere. Pop-, funk- og diskorytmer, lige fra Donna Summer til Justin Timberlake….og hvem ved, måske neunundneunzig Luftballons…?!

Pris
Musikken er gratis – en gave fra os til jer.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-).
Vi booker alt op denne dag, og du vil derfor komme til at spise i enten Caféen og på Bolværket. Gårdhaven varmes op, og alle kan samles, når musikken går på i Caféen.
Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Vi kan ikke garantere plads ved et bord, men finder nok en stol.
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

OBS! Der er ikke flere ledige stole til middag om aftenen, MEN alle er meget velkomne til musik og dans kl. 20.30!

Fødselsdag har man kun én gang om året, og som altid markerer vi Bryghusets med hygge dagen lang, stor fest om aftenen, fødselsdagsøl på hanen og ikke mindst meget glade mennesker foran og bag baren. Vi glæder os!

Generalforsamling

Generalforsamling 20.05.17

Generalforsamling for aktionærer. Mere info kommer.

Fødselsdagslagkage

En aften for fluefiskeelskere onsdag 31.5.2017

En aften for fluefiskeelskere

Få vædet ganen med kølige øl fra hanen, nyd lidt lækker mad og få hilst på en masse andre fluetosser og lokale fluebindingskendisser!

Som optakt til natkonkurrencen den 10. juni http://www.fabulousflyfishing.dk/334064002 inviterer Fishing Zealand til Bindesesion #5 Natfluer, og de har igen valgt Bryghuset som lokation; ”Der er duft af saltvand, udsigt til havnen med det maritime miljø og Nordkysten er lige om hjørnet, så vi kystfiskere kan ikke ønske en bedre placering”.

Denne aften vil I møde Frederik Lorentzen, Rune Westphal og Keld Michaelsen. Der skal bindes efter lyst og i det tempo, der passer dig. Medbring dit fluebindingsudstyr – The Fly Co. og Ahrex sørger for, der er lidt materialer at lege rundt med.

Bestil en plads
Entré kr. 150.- incl. Bryghusets fisketallerken + en fadøl 25 cl.
Du kan enten booke en plads hos Fishtrip www.fishtrip.dk eller reservere via Bryghuset. Der er 45 ledige pladser.

Plan for aftenen
Alle er velkomne kl. 18 – nyd evt. en kold fra hanen inden start.
Vi spiser 18.30. Aftenen slutter ca. 21.30.

Fødselsdagslagkage

PINSEBUFFET lørdag 3.6.2017, søndag 4.6.2017, mandag 5.6.2017

Tre dage med herligheder fra køkkenet, samlet på en delikat pinsebuffet.
Reserver et bord og nyd helligdagene med familien, vennerne og os 🙂
Alle tre dage fra 13-16.

Pris
150.- ekskl. drikkevarer.
Reserver bord
Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46.

Fødselsdagslagkage

SOUL SURVIVORS Lørdag 17.6.2017

Så er der sommerdans! Vi har før haft Soul Survivors på scenen og har længe drømt om en sommeredition – og nu er det nu! Sommerdans til klassisk groovy soul og funk musik fra 70’er og 80’erne under en forhåbentlig lun sommeraften. Ægte soul power med skønne Annemari Arendal i front, funky blæsere ovenpå et delikat soul groove med velkendte numre fra bl.a. Stevie Wonder, Chaka Khan, Aretha Franklin, James Brown, The Commodores, Kool & The Gang, Tower of Power og mange flere. Vi er vilde med Soul Survivors! www.soulsurvivors.dk

Pris
Sommermusikken er gratis.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

SCT. HANS AFTEN MED JAZZVÆRK Fredag 23.6.2017

Næsten 100% lokalt jazzband, som har eksisteret i mange år – og som skal fylde Bryghuset, og forhåbentlig en sommerlun gårdhave, med velklingende melodisk jazz. Repertoiret består af numre ”som voksne mennesker vil blive glade af at lytte på”, som de selv udtrykker det, fx Fly Me to The Moon, Autumn Leaves, Nice and Easy, Bye Bye Blackbird, Doxy, Down Basie Street, Yardbird Suite.
”Vi havde fornøjelsen af at præsentere orkestret Jazzværk sidste sommer. Det var en fin succes, og mange har spurgt efter en gentagelse”, lyder det beskedent fra gruppen.

Jazzværk spiller Jazz-standards. Det lyder og swinger nøjagtigt, som det det er: ALL THAT JAZZ! Musikken er gennem arrangeret specifikt til dette band. Jazzværk er et såkaldt 4-horns blæserorkester (trompet, altsax, tenorsax og baritonsax) med en rytmegruppe (trommer, kontrabas og guitar), og en del af numrene ledsages af sang. Jazzværk er et solidt gennemspillet amatørband!

Gruppen har en mentor – ét af de absolutte topnavne i den danske jazzverden: Simon Thorsen. Han er udannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor han underviser i dag. Simon er primært saxofonist og er blevet en levende legende, som har spillet med stort set alle danske jazzmusikere.
Lyt her

Jonathan Kyhl, guitar & sang
Paul Herbert, trommer
Sven Aage Møller, kontrabas
Henrik Bisgaard Clausen, trompet
Per Møller, altsax
Birgit Poulsen, Tenorsax
Hasse Hjortsø, Tenorsax

Pris
Sommermusikken er gratis.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

MADS WESTFALL Lørdag 5.8.2017

Hver sommer dukker Mads Westfall op på en dejlig sommeraften med sin guitar og sine sange. Det har han gjort siden før Bryghuset åbnede. Faktisk optrådte han første gang på stedet den allerførste gang, der blev solgt folkeaktier, dengang der kun var et bart industrilokale, som der skulle skaffes penge til at sætte i stand.

Vær forberedt på masser af grin og fællessang, når Mads møder frem i år er det med hans helt nye soloshow DEJAVU, hvor han har samlet sine sjoveste og mest tankevækkende fortsættelser og fordanskninger af kendte hits. Vi får alle de bedste fra hans mange år som entertainer, suppleret med en lang række nye numre og et helt nyt kapitel i den fortsatte historie om Mona og Jesper Ravn fra ”Kender du det?”. Vi glæder os til Mads´s nye show, og han har også lovet at finde plads i programmet til sine to lokale hymner, ”I hundene i Hundested” og ”Forelsket i Hundested”, der efterhånden har fået klassiker-status hos det trofaste publikum i hans gamle hjemby. https://www.youtube.com/watch?v=OEg5fVPvAEI

”Fantastisk oplevelse. Fedt koncept. En blanding af nærvær, stand-up og det gode danske. Tak for en fed aften”.
”Humoristisk, dynamisk og særdeles underholdende. Ja, ganske enkelt fremragende. 2 gange tre kvarter for fuld udblæsning med Mads’ nye og morsomme tekster til gamle danske og udenlandske melodier. Og så fik vi en forlængelse af forlængelsen af “Mona, Mona, Mona”. Anbefalingsværdigt!!”.
”En super hyggelig aften med masser af nostalgi og nye sange. Perfekt udført så folk i alle aldre kunne deltage”.

Mads startede sin karriere som entertainer i 1990 i duoen Strengedrejerne, som var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus og siden har optrådt mere end 1000 gange for firmaer og spillesteder. De senere år, hvor han offentligt har været mest kendt som sangskriver og trubadur, har han holdt den komiske timing ved lige ved en lang række succesfulde optrædener for firmaer og private, og nu er han klar med sit første soloshow.

Pris
Sommermusikken er gratis.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

STAN GETZ Lørdag 12.8.2017

Max bossa-hygge denne august aften, når Stan Gets in Your Eyes åbner nu vadsækken på Bryghuset. Lige dele klassisk Bossa Nova (I ved: Jobim, Joao Gilberto og Stan Himself) og nyere brasiliansk musik (Guinga). Læg dertil egne, nye kompositioner og blend med en hyggedosis historier fra Rio og Rønde. Stan Gets in Your Eyes kan I øvrigt også opleves på Copenhagen Jazzfestival i juli måned.

Lars Albertsens uredigerede intro til denne aften – det kan kun blive godt!:

Præludium
Stan Gets a spint in his eye, får klap for øjet og stikker til søs som Stan the Sørøverman.
Ouverture
Stan the Sørøverman står stadig steady ved stormasten og stirrer stout uforstyrret ud i muzakstormen “elektronica”.

Klagende kløver det kloge skib “Saudade” klydbølgerne og klynger af klangfugle klistret til klæbrige kvintakkorder – klatter og krydser i én klump, og i takt, oceanets klimtende blåtoner. Og så pludselig Getser Stan klappen fra his eye og propper saxofonen in his mund:  Klangfuglene har fundet musikkens ø, hvor liflige toner fra akustiske instrumenter og Antonio Carlos Jobim på den vidtstrakte Ribenastrand blander sig med urskovens forførende rytmiske synkoper og Joao Gilberto: Stan the Sørøverman opkalder straks den øde ø “BossaNovia” Resten er historie … Sangen er klar!
Epilog
Det kloge skib “Saudade” forliser ubegribeligt i klart vejr og blikstille ud for Hundested med kaptajn Lars “Stan” Albertsen og hele den hårdkogte Stanbesætning:  Ulrik “Underarm” (Christiansen), Akk. guitar, Niels Lichtenberg, akk. bas og  Bjarke “Bønnestagen” (Christoffersen) trommer. Heldigvis er der ikke langt til øl i Halsnæs Bryghus! Forliset finder sted 12/8 ved aftenstide.

https://soundcloud.com/stangetsinyoureyes
https://soundcloud.com/stangetsinyoureyes/had-to-go

Lars Nagel Albertsen, tenor-, sopran- og altsax
Ulrik Christiansen, akkustisk guitar
Niels Lichtenberg, bas
Bjarke Christoffersen, trommer

Pris
Sommermusikken er gratis.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.

 

Ølfest på Halsnæs Bryghus Lørdag 2.9.2017

Mere information om ølfesten er på vej.
Sildebord 13-16:
Dagen er Sildens dag og på Bryghuset kan du derfor nyde et skønt frokostbord med hjemmelavede sild og meget andet.

Pris
150.-.ekskl. drikkevarer.
Reserver bord
Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46.

Grillbuffet 18-21:
Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater eller retter fra menukortet.

Pris
189.-.ekskl. drikkevarer.
Reserver bord
Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46.

Steen Svanholm Lørdag 23.09.2017

Steen Svanholm Lørdag 23.09.2017

AlterNaiv Behandling!
Så er han her – Steen Svanholm med sit ”skrupsjove, musikalske og sprogekvilibristiske show”. Steen tager udgangspunkt i hverdagens absurditeter. Og så går det ellers derudaf med satiriske, ironiske og skæve indslag i tilbagelænet, men skarp stil. Sprudlende, musikalsk entertainment uden for meget røv og patter!

Pris
89.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-). Du kan også vælge retter fra menukortet. Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Fødselsdagslagkage

ELECTRIC GUITARS Torsdag 5.10.2017

De SKAL bare komme igen! Gæsterne var insisterende i oktober sidste år efter koncert med Electric Guitars. Så nu kommer de igen, Søren Andersen og Mika Vandborg – og så deres ikke uanselige antal electric guitars. Sammen leverer de en rockkoncert med nærvær, varme, humor og spilleglæde oveni hatten. Alle gæster, som var tilstede i 2016 vil helt sikkert skrive under på, at Mika og Søren giver FULD valuta for pengene. Det er ganske enkelt fuldstændig fantastisk underholdning med en stemning, man ikke kan få for meget af. Og det er uanset om ”du er til rock” eller ej!

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister. De har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen. Udlandet har også fået smag for bandet og de er netop blevet signet i Japan. I 2016 spillede de knap 50 koncerter. 15 gange på de største festivaler her hjemme. Electric Guitars nye album “Rock’n’Roll Radio” kommer på gaden februar 2017, så det er med et spritnyt album i gig bagen produceret sammen med Jacob “Cobber” Binzer fra D:A:D. Udkommer på Target Records.

https://youtu.be/1if-rVZLXCM
http://www.electricguitars.dk/

Historien starter sidst i 60’erne. Et par guitarister – Jimi Hendrix, Jimmy Page, Tony Iommi – fandt ud af, at rørforstærkerens forvrængede lyd kunne noget helt specielt. Riffet dukkede op, og gjorde 70’erne til et årti med rock, der rykker tungt og blues’et. 80’erne tog lyden ind, tilsatte en tilpas mængde sleaze og puffede krøller. 90’erne forsøgte med stor succes at genfinde rockens troværdighed, mens den hårde rocks elementære bluesede rødder fra de amerikanske sydstater har vist sig igen i det nye årtusinde. Giver det mening at lægge alt dette sammen til et katalog over rockens nyere historie, så er det faktisk en besynderlig og sammensat forklaring på, hvad der for tiden sker for de to danske rockguitarister Mika Vandborg og Søren Andersen.

Billetpris med middag 488.-
Billetpris uden middag 299.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

BLICHFELDT OG RYTTER Torsdag 12.10.2017

En musikalsk fortælling fra Store Karlsminde til Hundested. Anders Blichfeldt og Søren Rytter er gået sammen om at sætte en ”musikalsk fortælling” op – om to gamle venners fælles oplevelser. Dét setup kan simpelthen kun blive rigtig rigtig godt.
Anders og Søren: ”Velkommen til en fortælling suppleret med de sange, som var i tiden og dem, vi alle hørte på vores værelser – radio, kassettebånd, vinylplader 45,33 og 78 flashback? En fortælling om, hvordanvi mødtes og om, hvordan vi startede med at spille musik, som på forskellig vis har påvirket hele vores liv indtil nu. Vi mødtes første gang i 1972 i Store Karlsminde i Hundested, og meget hurtigt blev det ud over cykler, knallerter (og piger), musikken som havde vores store interesse; udstyr, øvning, første koncert skulle gøres rigtigt og helt i tidens ånd. Glæd jer til en aften med sange fra den gang håret var langt, tøjet ”lidt” anderledes og jolly cola og rygning var sundt. Til sange vi troede, vi havde glemt, men som helt sikkert vil dukke frem. Og helt i 70’er ånden må man gerne synge med, ja selv dans kan jo komme over én. Vi ses!”

Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

TROUBLE CATS Lørdag 4.11.2017

Blues & rootsrock-bandet Trouble Cats er i topform med albummet ”Live In Aarhus 2017” og tager hul på et jubilæumsår sammen med publikum ude på spillestederne. Denne lørdag i november kommer de til Hundested.

Trouble Cats beviser, at katte har mange liv. Bandet fejrer 30 års jubilæum i 2017, og kemien og bandånden er tilstede på samme måde, som dengang det hele begyndte i 1987. Nu blot tilført endnu mere erfaring, kvalitet og power. Bandet har deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

Trouble Cats opstod, dengang bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. De følgende år blev Trouble Cats et af de meget efterspurgte navne, der sammen med blandt andre Ole Frimer Band, Shades of Blue og Kent Thomsen & The Rich Ones kom ud af den århusianske bluesscene. Bandet fik hurtigt travlt og spillede de næste mange år 80-100 årlige koncerter i både ind- og udland og udgav flere album. I 90’erne og 00’erne optrådte Trouble Cats i forskellige udgaver. I 2013 blev den oprindelige kvartet gendannet. I 2016 kom ny trommeslager til, og i 2017 er Trouble Cats mere end klar til at gøre det, de er bedst til: At spille live i selskab med publikum!

”Når et band har spillet sammen så længe, som vi har, opstår der naturligt en sound og et udtryk. Vi har aldrig været bange for at tage chancer og gå ud på den tynde is sammen med publikum. Vores nye livealbum er råt for usødet en kvartet på en livescene. Et postkort fra virkeligheden – og en hilsen fra et orkester, hvor musikken altid er opstået midt i fællesskabet, og som giver et bud på levende musik anno 2017”, siger Trouble Cats’ guitarist, Martin Blom Hansen.

Henrik Hansen, mundharpe, vokal
Martin Blom Hansen, guitar, vokal
Morten Brauner, bas, kor
Henrik Thorsen, trommer
www.troublecats.dk
www.facebook.com/troublecats.dk

Pris
119.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-). Du kan også vælge retter fra menukortet. Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

 Fødselsdagslagkage

MORTENS AND Lørdag 11.11.2017

På vores top ti over hyggelige traditioner. Buffet med symfoni over and, salater, kartoffel og sauce. Gammeldaws æblekage vil også være på buffeten denne aften.
Buffeten åbner 17.00.

Pris
189.- incl. dessert
Reserver bord
Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46.

  Fødselsdagslagkage

SKO/TORP Lørdag 18.11.2017

Når Sko/Torp kommer denne aften, er det ikke første gang de runder Nordre Beddingsvej. Duoen var ét af de første ”store navne” vi bookede på Bryghuset, helt tilbage i 2011. Vi var både stolte og glade; tænk at de kom ”helt til Hundst”! I år er det 4. gang, de står på vores scene, og vi er stadig så glade, når vi kan se frem til at blive tryllebundet vellyd, professionalisme og varme. Glæd jer.

”Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst”. Sådan siger Søren om deres album After Hours, som udkom sidste år – i øvrigt duoens første album siden Heartland fra 2010. Trods albumpausen er After Hours ikke et comeback – for Sko/Torp har aldrig været væk! Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog har fået nyt liv i intime, akustiske rammer. Et bagkatalog som har strakt sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre.

Aftenens koncert tager afsæt i After Hours, som ifølge Søren er lyden af de sene aftentimer, og de stunder, hvor man for alvor reflekterer. Vi skal glæde os til Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal, som maler emotionelle billeder over albummets 10 numre. Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ”Dreamer” er skrevet til Sørens yngste søn – ”en hyldest til en rigtig drømmer”, mens den rørende ”Going Home” behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi. ”Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relater bare«, siger Søren.

”Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier, men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter”, forklarer Søren. Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig, med fokus på de vedkommende tekster.

Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-
Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

  Fødselsdagslagkage

JULEFROKOSTER PÅ BRYGHUSET!

Fire aftener med julefest!

De to første uger i december måned:
Fredag 1.12.2017 & lørdag 2.12.2017
Fredag 8.12.2017 & lørdag 9.12.2017

Jul, jul, jul. Vi elsker jul.
Julescenariet til vores fire aftener med julefrokost er som følger:
Julebuffet med Bryghusets særlige signatur, ”Ikke for meget, ikke for lidt, kræset for alt og ikke for fedt”!
Fuld knald på dansegulvet og en gaveregn af dansemusik fra jule-dj.
Vi glæder os til at hygge om jer og gøre aftenen festlig og fornøjelig!

Plan for alle fire aftener
17.30: Dørene åbner
19.00: Dejlig julebuffet
21.00: Dansefest
01.00: På med pelsen

Billetpris 399.- inkl. buffet og musik

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Der skal ikke efterfølgende reserveres bord på Bryghuset.

Vigtig information til selskaber
Giv os besked på kontakt@halsbryg.dk hvis vi skal sørge for, at flere, som har købt billetter individuelt, ønsker samme bord (et selskab, som køber billetter samlet på Billetboxen.dk, vil med garanti komme til at sidde samlet).

  Fødselsdagslagkage

GASNAS Lørdag 20.1.2018

Vi gør det igen! Åbner året med GASNAS, bandet med musikalsk overskud, gedigent håndværk og fest på Bryghuset!
Igennem mere end 17 år har de spillet hundredvis af koncerter med materiale fra Gasolins bagkatalog. Fire mand leverer på overbevisende måde en kontant oplevelse, hvor sætlisten er en rejse gennem både Gasolins mange hits som ”Rabalderstræde”, ”Get on the Train” og ”Kvinde Min”, men også et udpluk af de mindre kendte numre som for eksempel ”Sirenesang” og ”Smukke Møller”.
De fire erfarne musikere, Søren Rytter, Bo Ritsmar, Jesper Falkensteen og Thomas Lylloff, er alle aktive på den danske musikscene i forskellige andre sammenhænge. https://www.facebook.com/gasnasgasnas

Pris
149.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-). Du kan også vælge retter fra menukortet. Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Fødselsdagslagkage  

DISSING & LAS SPILLER DYLAN Lørdag 3.2.2018

De kan ikke løbe fra deres fædrene ophav, Jonas og Rasmus, i hvert fald ikke hvad nærvær og karisma angår. Vi har tidligere haft fornøjelsen af Jonas, Rasmus og Nis sammen med far-Povl. Denne gang glæder vi os til at byde drengene velkommen med en spændende Dylan-koncert.

De 14 år og 7 album med og uden Povl er et livsprojekt, som stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parentes. For Dissing og Las har Dylan’s musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at dykke ned i dette ocean af Dylan´s sange, og det hele startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan’s 70 års fødselsdag. Der skete noget godt dén aften på et udsolgt jazzhus, og de ville have mere. Og det får vi nu – mere af tre vokaler og trioens sammenspil, som giver Dylan’s sange dén variation, der kræves, og som formår at følge sangene til dørs.

Rasmus Dissing, tangenter og vokal
Jonas Dissing, guitar, mundharpe, percussion og vokal
Las Nissen, guitar og vokal

BBilletpris med middag 408.-
Billetpris uden middag 219.

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

 Fødselsdagslagkage

BILLY CROSS, GOODBYE TO THE SIXTIES Lørdag 17.2.2018

Still going strong. Måske endda stronger than ever?! Mr. Cross himself tager i aften udgangspunkt i albummet fra 2015, Goodbye To The Sixties, som er en hyldest til det levede liv gennem 70 år, kærligheden og forholdet til hans amerikanske ophav. Nummeret ”I Still Pray For You America” er min bøn til, at det land, jeg voksede op i, kan genvinde den moral, som det engang gik forrest med”, lyder det fra Billy Cross. ”Hver gang jeg kigger over Atlanten, bliver jeg frustreret over, hvad jeg ser”.

I aften skal vi opleve en Cross med noget på hjertet og en Cross, som tager et kærligt favntag om store oplevelser, som han har haft gennem livet. Rock ’n’ roll, blues, country og bluegrass, amerikansk folkemusik i bredeste forstand og et ekko af de samme inspirationskilder som hans forhenværende arbejdsgiver Bob Dylan også sværger til; den oprindelige Mississippi blues og folkemusikkens tidligere mestre.
Goodbye To The Sixties er Cross’ 5. album i rækken i eget navn siden 1986, hvor han også har koncentreret sig om flere andre projekter, f.eks. trioen Everybody´s Talking, som vi også har haft glæde af på Bryghuset.

Om Goodbye to the Sixties:
”Vel er det tydeligt, at man med albummet Goodbye to the Sixties lytter til en rutineret bluesguitarist og –sanger, men at Billy Cross nu skulle nærme sig de 70, dét kan man ikke på nogen måde høre! Goodbye to the Sixties er måske oven i købet hans bedste album hidtil. Det er hårdkogt, for han lægger ikke fingre imellem, men giver den fuld gas og spicer sin bluesmusik op med hård rock, punk!, hårde basgange, hårde guitarriffs, insisterende sang.
Vel hører man fortsat Billy Cross’ afsæt i den amerikansk folk, bluegrass, country og blues, men han må også have ædt et eller andet, der har gjort hans udtryk mere vredladent og voldsomt. Heldigvis, for det klæder hans udtryk.
Goodbye to the Sixties lyder som et album fremtvunget af nogle afgørende omstændigheder. Det lyder, som om Billy Cross bare SKAL have lettet sit hjerte og sat tingene på plads. Og derfor funker det. Derfor er det troværdigt og agtværdigt. For ikke bare ét nummer, men så godt som alle står distancen. Fremhæves skal dog ét nummer – I Still Pray For You America, der skal forstås som en decideret opsang til barndomslandet, som, ifølge Billy Cross, har mistet ære og værdighed i de sidste årtier. (Gaffa)

Billy Cross, vokal og guitar
Flemming Ostermann, bas og vokal
Dan Hemmer, orgel
Henrik Askou, trommer

Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage
 

BENNI CHAWES Lørdag 17.3.2018

Benni Chawes er meget mere end blot en sanger med ”fløjlsblød stemme og fraseringer, der smyger sig om melodierne på lækreste vis”; han er også pianist, crooner, entertainer og mundinstrumentalist! Med sit tidløse og personlige bud på vokal jazz/pop/soul i international liga, kombinerer han sit crooner talent med sin egen specielle ingrediens: Mundinstrumenter. Han imponerer med evnen til at gøre hver eneste detalje af en hel rytmesektion levende med sin mund.
På Bryghuset stiller han i aften med et udsøgt stjernehold, perkussionist, Bo Jones (fra Nic og Jay, Ida Corr), den russiske cellist virtuos Nina Dolgintseva og den cool bassist Jesper Thorn, som selv er modtager af 5 stjerner fra Berlinske Tidende.

Chawes’ anerkendte debut fra 2006 “Up Close“ skød ham gennem lydmuren og ind i en velfortjent popularitet, og sendte sangeren, pianisten og entertaineren ud på en storstilet turné i Europa, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Chawes har vundet fire amerikanske musikpriser, herunder “Artist of the Year” – og så er han én af de få musikere, som har sunget sin vej til selveste Ray Charles’ hjerte; har imponeret ham, så han udbrød “You made my night”.

Lyt her http://chawes.net/video.html

”Hov! Hvad skete der lige her? Har Danmark virkelig fostret en pendant til Jamie Cullum? En pendant til Billy Joel? Til Chris Rea? Til Donald Fagen? Det imponerende album Up Close kunne tyde på det. 38-årige Benni Chawes kan virkelig meget vel være en Cullum, en Joel, en Rea, en Fagen in spe. Talentet er til det. Fløjlsstemmen, fraseringerne. Materialet og lyden! Up Close er vokaljazz/soul/pop af international klasse. Produceret af Chris Minh Doky, som også indgår med sin bas i trioen bag talentet……” Læs mere af Gaffas anmeldelse her: http://gaffa.dk/anmeldelse/25343/benni-chawes-up-close

Anmeldelse fra optræden i Glassalen, Tivoli http://gaffa.dk/anmeldelse/31827/benni-chawes-glassalen-tivoli

Billetpris med middag 458.-
Billetpris uden middag 269.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

 Fødselsdagslagkage

STRUBE/REPETE Lørdag 14.4.2018

“Hyggeligt, musikalsk – og skide skægt!”
I aften venter jer et underholdende show med Henrik Strube, når han sammen med én af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete, runder Bryghuset på deres fælles turné. Glæd jer til Strubes sans for humor, sprog og historier.

Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80’ernes hitlister. Hittet ”Hold om mig” er nok Strubes største hit, ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

“Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen.”
“Poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger. Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv!”

Pris
139.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Musikere som har været med til at løfte stemning og taget på Bryghuset:

Alberte Winding
Anders Blichfeldt
Billy Cross
Blå Himmel
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen
Cabbage Rose
Cloudland
Christian Brøns
Christina Dahl & Kjeld Lauritsen
Dahl, Lauritsen og Lillienskjold
Darville Duo
Die Herren
Erik Grip og Henrik Gunde
Everybody´s Talking
Fiddler on the Hoof
Gasnas
Halfdanskerne
HC
H.P. Lange, Mik Schack og Paul Junior
Hugo Rasmussen
Hørsholm Marimba Ensemble
Jazzværk
Jens Lysdahl
Jens & Georg
Jette Wainø & Torben Kjær
Karsten Krambs
Kun for sjov
Lakris

Laid Back
Light my Desire
Mads Westfall
Martin Dale
Mark Ryan
Moonjam
Morten Skou og de andre mennesker han normalt sammenligner sig med
Musikorkestret
Musikskolen Frederiksværk
Nanna Larsen og Karen S
Nick Adams
Paper Tigers
Procol Harum Projekt
Peter AG
Peter Belli
Rabalderband

Rasmus Nøhr
Rugsted Kreutzfeldt
Rumlepotten
Shoes for Julia
Sinatra Syndicate
Sing Sing Sing
Sko/Torp
Steen Svanholm
Sunday morning little big band
Svenssons

Søs Fenger
The blues Overdrive
The Primates
The Two Tones
Thorbjørn Risager
Tim Lothar
Tro, håb & kærlighed
Tue West
Viva
Zididada