Intime timer, én på opleveren, berigende rytmer, fest med vennerne, danseglæde, fordybelse og eufori!
Til nogle arrangementer skal der købes billet, til andre skal der blot reserveres blot plads. Det vil fremgå tydeligt i beskrivelsen under hvert arrangement.Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du gerne vil opdateres om nyt i kalenderen.
Fastelavn

Fastelavnsboller 26.02.17

Køkkenet har bagt fastelavnsboller. Nyd sammen med varm kakao, god kaffe eller hjemmebrygget øl!
Reserver bord via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.

gasnas

Foredrag om sportsfiskeri 28.02.17 – udsolgt

Havørred på kysterne

”Hvis du som jeg er vild med sølvtøj, så få tips og tricks denne aften, så du kommer videre i jagten på den fantastiske havørred og bliver klar til forårsfiskeriet”. Det er Keld Juul Michaelsen, som står bag guide-virksomheden www.fabulousflyfishing.dk. Han er certificeret fiskeguide og tilknyttet Fishing Zealand, som afholder dette foredrag. Han vil fortælle, hvordan han griber sit fiskeri an i fjordene og på åben kyst. Derudover deler han sine tanker om kystfiskeri efter havørreder.
I løbet af aftenen vil følgende emner blive behandlet:
• Havørredens biologi og byttedyr
• Hvordan man læser kysten, og hvilken strategi der er givtig
• Kystfiskerens årshjul
• Gennemgang af grej både flue og spin samt favorit fluer/blink
• Hvilke knuder og tackler Keld anvender
• Eksempler på typiske pladser/hotspots, og hvordan de fiskes.
• Vandpleje

Bestil en plads
Entré kr. 250.- incl. buffet.
Du kan enten booke en plads hos Fishtrip https://www.fishtrip.dk/sportsfiskeri-efter-havørred
Eller reservere via Bryghuset her eller 26 16 70 46.
Plan for aftenen
Køkkenet byder på skøn buffet 18.00-19.00.
Foredraget starter kl. 19.00

mortens-aften

Tøseaften 04.03.17 – udsolgt

Kom piger, kom. Til en tradition vi hverken kan eller vil slå ihjel. Velkomstdrink, buffet, dansegulv og en Café fuld af dejlige damer. Og naturligvis The five fabulous firecrackers som styrer både ølhaner og de damer. DJ Bob´sen aka den utrættelige utæmmede Simon Borbiconi garanterer igen i år at spille op, til I segner. DJ Bob’sen har forberedt et repertoire, men er jo en gentleman, som helst opfylder alle pigernes musikønsker!

Køb billet på billetboxen.dk
Billetpris 299.- inkl. velkomst, buffet og musik.
Der skal ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset, når der er købt billet.

Plan for aftenen
Dørene åbner kl. 17.00. Buffeten åbner kl. 18.00. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Dj Bob´sen går på kl. 20.30.

Billetkøb! Vigtig information
For at sikre at du kommer til at sidde ved bord med veninderne, skal vi bede om din hjælp. Se nedenfor hvordan du kan hjælpe med at få bordplanen til at gå op. På forhånd tak 🙂

Vi har købt billetter samlet – kommer vi så til at sidde sammen?
Det er en kæmpe hjælp for os, hvis I har mulighed for at købe samlet og afregne med hinanden efterfølgende. Køber I billetter samlet (i samme navn), vil I altid blive placeret samlet.
Jeg har købt min egen billet – hvordan kommer jeg til at sidde sammen med mine venner?
Allerførst – det er en virkelig stor hjælp, hvis I aftaler et ”kodeord”, som alle i selskabet noterer i forbindelse med billetkøb på Billetboxen, fx ”Birthes Bord”.
Hvis dette glipper, kan der sendes ønsker til kontakt@halsbryg.dk For at kunne matche skal vi bruge det navn, som er brugt ved køb af billetter.

Esrum Ølfestival

Esrum Ølfestival 10.03.17 og 11.03.17

Fredag og lørdag 10.00-17.00 er Halsnæs Bryghus blandt deltagerne ved årets ølfestival på Esrum Kloster.
”Klosterbryg, mikrobryg og håndbryg – det gode øl er tilbage på Esrum Kloster, når vi igen inviterer til Ølfestival, hvor vi smager og kårer årets bedste bryg. Glæd dig, når vi for anden gang i træk holder Ølfestival. Dørene slås op til en verden af klosterøl, dansk mikrobryg og lokalt håndbryg! Kort sagt en weekend for alle ølnørder og godtfolk med hang til hanen og humlens glæder.
De stemningsfulde historiske rammer fyldes med øl fra kvist til kælder. Her kan man møde nogle af Danmarks bedste brygmestre og engagerede lokale håndbryggere – og selvfølgelig smage deres øl og få en snak om malt, humle og gær. Derudover får klosteret besøg af brygmestre fra europæiske klostre, så man kan nørde igennem med gamle brygningsmetoder og smage fantastisk klosterøl!”
Læs mere http://www.esrum.dk/billetter-2/?ee=280

Køb billet
Billetpris 75.-. Billet til Esrum Ølfestival købes http://www.esrum.dk.

mortens-aften

Sara Grabow og Den Gamle Sangskat 18.03.17

“Alle tiders danske klassikere”
Denne trio har vi fået stærkt anbefalet af en gæst; ”Dem skal I altså booke – de er virkelig særklasse!”. Hermed gjort. Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne. Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m. fl. bliver på behørig vis mindet, når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.
Sara Grabow, der er datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange. Hun har de sidste 8 år også haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerter som bl.a “Come Together”, “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt i foråret 2016 i RYTTERIET Live på Bellevue teatret og efterfølgende tourne og TV-optagelse. https://www.youtube.com/watch?v=xbCAing-vcA

Køb billet på billetboxen.dk
Billetpris uden middag kr. 199.- / Billetpris med middag kr. 388.-.
Vær opmærksom på at vælge med eller uden middag, når du køber billet. Der skal ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset, når der er købt billet.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk

Plan for aftenen
Billet med middag
Dørene åbner for dig kl. 17.00. Buffeten åbner kl. 18.00. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Musikken starter kl. 20.30.
Billet uden middag
Dørene er åbne for dig kl. 20.00, hvor vi har vi en bordplads klar til dig.
Musikken starter kl. 20.30.

anders blichfeldt

Anders Blichfeldt 01.04.17

“Soloshowet “Docteur Bob””

“En mand og en guitar”, når det er bedst! Mange gæster nåede ikke at købe billet, da Anders besøgte os i 2016, og vi lovede en gentagelse! Stor stemme, stor personlighed og formidabel til at indtage scenen. Anders tager i dette show hul på en helt ny side af sin historie. Dels en håndfuld nye sange om nogle af de skæve, sjove, og mærkelige oplevelser, han har haft som sanger og guitarist i Big Fat Snake igennem 25 år. Og så nyt om det sjove, svære og nogen gange helt utrolige ved at være familiemenneske med fire børn og et langt ægteskab i bagagen. Anders byder selvfølgelig også på nogle af de mange sange, vi kender og elsker fra bagkataloget – spillet helt simpelt af ”En mand og en guitar”.
Og så lige en sidste ting. Anders Blichfeldt har udvidet sit onemanshow med et nyt medlem: En pladespiller! Baggrundsmusik mm. fra det nye album (”Docteur Bob” kan købes til koncerten) bliver en del af oplevelsen, når den gode Docteur kommer på besøg.

“Anders Blichfeldt fortæller åbent om både sit liv og sin musikalske karriere; de største oplevelser og de værste nedture. Som publikum får man et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. En aften med Anders Blichfeldt er en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange. Kig sangskriveren over skulderen og få et glimt af hans inspirationskilder, smerter og glæder – det er humoristisk, livsbekræftende, og frem for alt, dybt underholdende.”

Køb billet på billetboxen.dk
Billetpris uden middag kr. 349.- / Billetpris med middag kr. 538.-
Vær opmærksom på at vælge med eller uden middag, når du køber billet. Der skal ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset, når der er købt billet.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk

Plan for aftenen
Billet med middag
Dørene åbner for dig kl. 17.00. Buffeten åbner kl. 18.00. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Musikken starter kl. 20.30.
Billet uden middag
Dørene er åbne for dig kl. 20.00, hvor vi har vi en bordplads klar til dig.
Musikken starter kl. 20.30.

Blå nætter & Bjergtaget

Blå nætter & Bjergtaget 15.04.17

Denne aften er reserveret til to up coming unge rock/folk bands! Kom og giv dem medvind!

Bjergtaget
Folk/rock. Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk. Bjergtaget er alsidigt og anderledes uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer. Bandet har udgivet den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgav sit selvbetitlede debutalbum d. 22/1 2016.
”Man kan ikke undgå at blive smittet med energien fra Bjergtaget. Om det er en intens sang, der nærmest lader til at være at en direkte drømmetransskription eller en lalleglad melodi om at gå igennem regnen, så er det altid værd at lytte efter. Der ligger mere bag teksterne end man skulle tro.”
”Bjergtaget har skabt nogle af de mest fascinerende dansksprogede sange jeg har hørt siden tiden med Skousen & Ingemann. Gruppens mod til at være sig selv og ikke bare lægge sig i slipstrømmen af standardiseret plastic-pop fortjener respekt – og deres uimponerethed gør det til en fornøjelse at lytte til deres både overraskende og ørehængende numre. Bjergtaget fortjener en plads på dansk musiks første parket.”
Se hvordan det går (single og musikvideo) https://youtu.be/q3zqvn1EMjc
Sorte hunde (live – dk4) https://youtu.be/XUNFXkvHHkY
Underlige toner (live – dk4) https://youtu.be/wlG0pTihGDA
Hjemmeside www.bjergtaget.com

Blå nætter
Rock. Blå Nætters nye single ‘Plads Til Tårer’ markerer starten på et nyt kapitel i de fem unge drenges musikalske liv. Håbet og tempoet er skruet i vejret, og de gamle synthesizers er støvet af. ‘Plads Til Tårer’ demonstrerer den karismatiske forsanger Simon Olsens lyriske og melodiøse formåen, og tager lytteren med i hans håbefulde færd ud af mørket. ”For mig er sangskrivningen et værktøj, der hjælper mig, når livet viser sine sorte sider. Jeg håber, at man som lytter vil kunne spejle sig og støttes i det håb som sangen indgyder”, siger bandets forsanger, Simon Olsen.

Musikken markerer ligeledes et brud med bandets fortid: Den folkede stemning fra debuten har ladet livet til fordel for indietrommer og synth. ”Første gang vi spillede nummeret live, kunne vi mærke, at der skete noget blandt publikum – folk dansede! Det hører til sjældenhederne til vores koncerter, så vi fornemmede, at vi havde ramt noget rigtigt. Tempoet er i hvert fald skruet i vejret, men til gengæld sveder Christian mere bag trommerne – der er både fordele og ulemper”, griner Jacob Rasmussen, der spiller keys i den fremadstormende kvintet.
Jacob Rasmussen (keys), Christian Petersen (trommer), Andreas Valdemar (bas), Simon Olsen (forsanger), Mads Mørkegaard (guitar).

Plads Til Tårer https://goo.gl/nch7aS
Lys & Mørke https://goo.gl/GSR6BO
Strømmen https://goo.gl/Sw1m9U
Blå Nætter Elektrisk Blå (live i Store Vega) https://goo.gl/PnYR4v
Spotify Artistkonto https://goo.gl/WwYKNT

Pris
75.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-). Du kan også vælge retter fra menukortet.
Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Vi kan ikke garantere plads ved et bord, men finder nok en stol.
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Ølsmagning med Peter Sonne

Ølsmagning med Peter Sonne 20.04.17

Så kan vi endelig melde ud om den forestående ølsmagning her på Bryghuset med selveste Peter Sonne som ølmaster; én af Bryghusets stiftere, som vi ikke kan komme udenom, når vi taler om fundamentet for dét, Bryghuset er i dag. Ikke uvæsentligt (!) står Peter bag opskrifterne til samtlige faste øl i vores faste sortiment. Seks meget forskellige øl, som hver i sær er skattet af vores gæster.

Peter Sonne valgte at forlade Bryghuset til fordel for hans eget spændende projekt, som I skal glæde jer til at høre om denne aften. Og så skal I glæde jer til at smage de øl, Peter har valgt – det er aldrig kedeligt, når Peter byder på smagsprøver, dét kan vi personligt garantere for!

”I mine 12 år som bygger har jeg været lidt rundt og arbejdet med nogen de bedste bryggere i Danmark, ja måske i verden! På Nørrebro Bryghus fik jeg den idé at starte mit eget bryggeri, og heldigvis var de positive over for ideen, og jeg fik mulighed for at brygge ét bryg om måneden. På den måde ”fik sofaen vinger”, og drømmen om bryggeriet ”Flying Couch” blev til virkelighed.

Til denne smagning vil jeg fortælle om livet på Flying Couch, som ligger i Nordvest, men også andre gode historier. Hvad tidens tendens er i ølverdenen? Vi skal smage på øl fra hele spektret; fra det sure over i det frugtige, til det super bitre! Tror vi kommer til smage 6 forskellige øl, og jeg vil løfte sløret for to af dem vi skal smage: En Berliner Wiesse med Hindbær og en IPA med kokos og Ananas (pina colada øl). Og måske lægger jeg en lille overraskelse oveni.”

Pris
299.- inkl. buffet og ølsmagning. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.

Reserver plads
Reserver plads via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.
Plan for aftenen
Buffet 18.00-19.00. Ølsmagning 19.00-21.00.

marie carmen koppel

Marie Carmen Koppel 29.04.17

“Intens soul og gospel”

Uh, vi glæder os til denne aften! Kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse – dét er Marie Carmen Koppel garant for. Gennem de sidste 25 år har Marie opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Hendes store stemme, intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau har placeret hende som Danmarks soul dronning. Sideløbende med Maries turné arbejdes der p.t. i studiet på hendes kommende album, som forventes ude lige inden denne koncert på Bryghuset.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. GAFFAs anmelder Morten Buschmann har tidligere skrevet: ”Jeg er ægte imponeret og blev væltet bagover at inderligheden, teknikken, ægtheden og det enorme melodiske overskud.”

“Heal My Wounded Heart” er Marie Carmen Koppels seneste album, som udkom november 2014. Et helstøbt og personligt album, hvor hun gennem sine egne sange fortæller sin historie fra et nyt ståsted i livet. Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo (Wafande m.fl.) på trommer. https://www.youtube.com/watch?v=Rn7ya1_IDK8

Køb billet på billetboxen.dk
Billetpris uden middag kr. 299.- / Billetpris med middag kr. 488.-.
Vær opmærksom på at vælge med eller uden middag, når du køber billet. Der skal ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset, når der er købt billet.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk

Plan for aftenen
Billet med middag
Dørene åbner for dig kl. 17.00. Buffeten åbner kl. 18.00. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Musikken starter kl. 20.30.
Billet uden middag
Dørene er åbne for dig kl. 20.00, hvor vi har vi en bordplads klar til dig.
Musikken starter kl. 20.30.

Hillerød Øldag_2

Hillerød ØLdag 05.05.17 og 06.05.17

Frederiksborg Centret og Danske Ølentusiaster lokalafdeling Hillerød byder velkommen til 2 dage fyldt med skønne smagsprøver, dejlig mad og god stemning for alle ølelskere! Halsnæs Bryghus er der også ;). Mere info på http://hilleroed.ale.dk.

Mors dag

Mors dag. Inviter mor på frokost 14.05.17

Giv mor en krammer, forkæl lidt ekstra og inviter hende på frokost på Bryghuset!
Køkkenet tilbereder, naturligvis med kærlighed, en ægte Mor Buffet, som favner bredt i smag og udvalg. 13.00-16.00.

Pris
150.- ekskl. drikkevarer.
Reserver bord
Reserver bord via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.

Fødselsdagslagkage

Fødselsdagslagkage 19.05.17

Bryghuset fylder 8 år! Ikke helt til at fatte, men sandt er det. Dagen inden den store fødselsdagsfest, byder vi op til lagkage. Kom forbi og få ”en bid af kagen”. Lad os ønske hinanden tillykke og skåle i årets fødselsdagsøl! Fra kl. 14.00.

Fødselsdagsfest

Fødselsdagsfest 20.05.17

Fødselsdag har man kun én gang om året, og som altid markerer vi Bryghusets med hygge dagen lang, stor fest om aftenen, fødselsdagsøl på hanen og ikke mindst meget glade mennesker foran og bag baren. Vi glæder os!
Det en god idé at være tidligt ude, da vores erfaring siger os, at der er stor interesse for en fødselsdagsplads.

Jersey Jazzmen 12.00-15.00
Glad jazz på en glad dag. 6 garvede jazz folk, som spiller den gode gamle traditionelle jazz fra New Orleans og Dixieland, som alle kan lide at nynne med på og swinge i takt til. Traditionel besætning med trompet, klarinet, basun, banjo, bas og trommer. Bernhard Petersen, trompet. Arne Fuglholt, klarinet/vokal. Erik Skiold, trombone/vokal. Henrik Stiigvad, banjo. Arne Sørensen, bas. Dan Hilfling, Trommer. https://www.youtube.com/watch?v=I_IslrAxbiM

Sofie’s Choice 20.30
En tradition som bibeholdes! Dejlige Sofie Borbiconi er i front og giver den gas sammen med nogle af Københavns bedste musikere. Pop-, funk- og diskorytmer, lige fra Donna Summer til Justin Timberlake….og hvem ved, måske neunundneunzig Luftballons…?!

Pris
Musikken er gratis – en gave fra os til jer.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via halsbryg.dk eller 26 16 70 46.
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-).
Vi booker alt op denne dag, og du vil derfor komme til at spise i enten Caféen og på Bolværket. Gårdhaven varmes op, og alle kan samles, når musikken går på i Caféen.
Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Vi kan ikke garantere plads ved et bord, men finder nok en stol.
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

OBS! Der er ikke flere ledige stole til middag om aftenen, MEN alle er meget velkomne til musik og dans kl. 20.30!

Fødselsdag har man kun én gang om året, og som altid markerer vi Bryghusets med hygge dagen lang, stor fest om aftenen, fødselsdagsøl på hanen og ikke mindst meget glade mennesker foran og bag baren. Vi glæder os!

Musikere som har været med til at løfte stemning og taget på Bryghuset:

Alberte Winding
Anders Blichfeldt
Billy Cross
Blå Himmel
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen
Cabbage Rose
Cloudland
Christian Brøns
Christina Dahl & Kjeld Lauritsen
Dahl, Lauritsen og Lillienskjold
Darville Duo
Die Herren
Erik Grip og Henrik Gunde
Everybody´s Talking
Fiddler on the Hoof
Gasnas
Halfdanskerne
HC
H.P. Lange, Mik Schack og Paul Junior
Hugo Rasmussen
Hørsholm Marimba Ensemble
Jazzværk
Jens Lysdahl
Jens & Georg
Jette Wainø & Torben Kjær
Karsten Krambs
Kun for sjov
Lakris

Laid Back
Light my Desire
Mads Westfall
Martin Dale
Mark Ryan
Moonjam
Morten Skou og de andre mennesker han normalt sammenligner sig med
Musikorkestret
Musikskolen Frederiksværk
Nanna Larsen og Karen S
Nick Adams
Paper Tigers
Procol Harum Projekt
Peter AG
Peter Belli
Rabalderband

Rasmus Nøhr
Rugsted Kreutzfeldt
Rumlepotten
Shoes for Julia
Sinatra Syndicate
Sing Sing Sing
Sko/Torp
Steen Svanholm
Sunday morning little big band
Svenssons

Søs Fenger
The blues Overdrive
The Primates
The Two Tones
Thorbjørn Risager
Tim Lothar
Tro, håb & kærlighed
Tue West
Viva
Zididada

Generalforsamling

Generalforsamling 20.05.17

Generalforsamling for aktionærer. Mere info kommer.