Intime timer, én på opleveren, berigende rytmer, fest med vennerne, danseglæde, fordybelse og eufori!
Til nogle arrangementer skal der købes billet, til andre skal der blot reserveres blot plads. Det vil fremgå tydeligt i beskrivelsen under hvert arrangement.Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du gerne vil opdateres om nyt i kalenderen.
 Fødselsdagslagkage

MORTENS AND Lørdag 11.11.2017

På vores top ti over hyggelige traditioner. Buffet med symfoni over and, salater, kartoffel og sauce. Gammeldaws æblekage vil også være på buffeten denne aften.
Buffeten åbner 17.00.

Pris
189.- incl. dessert
Reserver bord
Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46.

  Fødselsdagslagkage

SKO/TORP Lørdag 18.11.2017

Når Sko/Torp kommer denne aften, er det ikke første gang de runder Nordre Beddingsvej. Duoen var ét af de første ”store navne” vi bookede på Bryghuset, helt tilbage i 2011. Vi var både stolte og glade; tænk at de kom ”helt til Hundst”! I år er det 4. gang, de står på vores scene, og vi er stadig så glade, når vi kan se frem til at blive tryllebundet vellyd, professionalisme og varme. Glæd jer.

”Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst”. Sådan siger Søren om deres album After Hours, som udkom sidste år – i øvrigt duoens første album siden Heartland fra 2010. Trods albumpausen er After Hours ikke et comeback – for Sko/Torp har aldrig været væk! Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog har fået nyt liv i intime, akustiske rammer. Et bagkatalog som har strakt sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre.

Aftenens koncert tager afsæt i After Hours, som ifølge Søren er lyden af de sene aftentimer, og de stunder, hvor man for alvor reflekterer. Vi skal glæde os til Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal, som maler emotionelle billeder over albummets 10 numre. Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ”Dreamer” er skrevet til Sørens yngste søn – ”en hyldest til en rigtig drømmer”, mens den rørende ”Going Home” behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi. ”Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relater bare«, siger Søren.

”Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier, men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter”, forklarer Søren. Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig, med fokus på de vedkommende tekster.

Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-
Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

  Fødselsdagslagkage

JULET FROKOSTBORD

Nyd Bryghusets julede frokostbord med venner og familien. Køkken tilbereder skønne buffeter i november og december. Alle dagene 13.00-16.00. Pris 169.-. Reserver via hjemmesiden . Vi glæder os til at hygge om jer!

Lørdag 25. november
Søndag 26. november

Lørdag 2. december
Søndag 3. december

Lørdag 9. december
Søndag 10. december

Fredag 15. december
Lørdag 16. december
Søndag 17. december

  Fødselsdagslagkage

JULEFROKOSTER PÅ BRYGHUSET!

Fire aftener med julefest!

De to første uger i december måned:
Fredag 1.12.2017 & lørdag 2.12.2017
Fredag 8.12.2017 & lørdag 9.12.2017

Jul, jul, jul. Vi elsker jul.
Julescenariet til vores fire aftener med julefrokost er som følger:
Julebuffet med Bryghusets særlige signatur, ”Ikke for meget, ikke for lidt, kræset for alt og ikke for fedt”!
Fuld knald på dansegulvet og en gaveregn af dansemusik fra jule-dj.
Vi glæder os til at hygge om jer og gøre aftenen festlig og fornøjelig!

Plan for alle fire aftener
17.30: Dørene åbner
19.00: Dejlig julebuffet
21.00: Dansefest
01.00: På med pelsen

Billetpris 399.- inkl. buffet og musik

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Der skal ikke efterfølgende reserveres bord på Bryghuset.

Vigtig information til selskaber
Giv os besked på kontakt@halsbryg.dk hvis vi skal sørge for, at flere, som har købt billetter individuelt, ønsker samme bord (et selskab, som køber billetter samlet på Billetboxen.dk, vil med garanti komme til at sidde samlet).

  Fødselsdagslagkage

GASNAS Lørdag 20.1.2018

Vi gør det igen! Åbner året med GASNAS, bandet med musikalsk overskud, gedigent håndværk og fest på Bryghuset!
Igennem mere end 17 år har de spillet hundredvis af koncerter med materiale fra Gasolins bagkatalog. Fire mand leverer på overbevisende måde en kontant oplevelse, hvor sætlisten er en rejse gennem både Gasolins mange hits som ”Rabalderstræde”, ”Get on the Train” og ”Kvinde Min”, men også et udpluk af de mindre kendte numre som for eksempel ”Sirenesang” og ”Smukke Møller”.
De fire erfarne musikere, Søren Rytter, Bo Ritsmar, Jesper Falkensteen og Thomas Lylloff, er alle aktive på den danske musikscene i forskellige andre sammenhænge. https://www.facebook.com/gasnasgasnas

Pris
149.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater (189.-). Du kan også vælge retter fra menukortet. Dørene åbner for dig 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Fødselsdagslagkage  

DISSING & LAS SPILLER DYLAN Lørdag 3.2.2018

De kan ikke løbe fra deres fædrene ophav, Jonas og Rasmus, i hvert fald ikke hvad nærvær og karisma angår. Vi har tidligere haft fornøjelsen af Jonas, Rasmus og Nis sammen med far-Povl. Denne gang glæder vi os til at byde drengene velkommen med en spændende Dylan-koncert.

De 14 år og 7 album med og uden Povl er et livsprojekt, som stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parentes. For Dissing og Las har Dylan’s musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at dykke ned i dette ocean af Dylan´s sange, og det hele startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan’s 70 års fødselsdag. Der skete noget godt dén aften på et udsolgt jazzhus, og de ville have mere. Og det får vi nu – mere af tre vokaler og trioens sammenspil, som giver Dylan’s sange dén variation, der kræves, og som formår at følge sangene til dørs.

Rasmus Dissing, tangenter og vokal
Jonas Dissing, guitar, mundharpe, percussion og vokal
Las Nissen, guitar og vokal

BBilletpris med middag 408.-
Billetpris uden middag 219.

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

 Fødselsdagslagkage

BILLY CROSS, GOODBYE TO THE SIXTIES Lørdag 17.2.2018

Still going strong. Måske endda stronger than ever?! Mr. Cross himself tager i aften udgangspunkt i albummet fra 2015, Goodbye To The Sixties, som er en hyldest til det levede liv gennem 70 år, kærligheden og forholdet til hans amerikanske ophav. Nummeret ”I Still Pray For You America” er min bøn til, at det land, jeg voksede op i, kan genvinde den moral, som det engang gik forrest med”, lyder det fra Billy Cross. ”Hver gang jeg kigger over Atlanten, bliver jeg frustreret over, hvad jeg ser”.

I aften skal vi opleve en Cross med noget på hjertet og en Cross, som tager et kærligt favntag om store oplevelser, som han har haft gennem livet. Rock ’n’ roll, blues, country og bluegrass, amerikansk folkemusik i bredeste forstand og et ekko af de samme inspirationskilder som hans forhenværende arbejdsgiver Bob Dylan også sværger til; den oprindelige Mississippi blues og folkemusikkens tidligere mestre.
Goodbye To The Sixties er Cross’ 5. album i rækken i eget navn siden 1986, hvor han også har koncentreret sig om flere andre projekter, f.eks. trioen Everybody´s Talking, som vi også har haft glæde af på Bryghuset.

Om Goodbye to the Sixties:
”Vel er det tydeligt, at man med albummet Goodbye to the Sixties lytter til en rutineret bluesguitarist og –sanger, men at Billy Cross nu skulle nærme sig de 70, dét kan man ikke på nogen måde høre! Goodbye to the Sixties er måske oven i købet hans bedste album hidtil. Det er hårdkogt, for han lægger ikke fingre imellem, men giver den fuld gas og spicer sin bluesmusik op med hård rock, punk!, hårde basgange, hårde guitarriffs, insisterende sang.
Vel hører man fortsat Billy Cross’ afsæt i den amerikansk folk, bluegrass, country og blues, men han må også have ædt et eller andet, der har gjort hans udtryk mere vredladent og voldsomt. Heldigvis, for det klæder hans udtryk.
Goodbye to the Sixties lyder som et album fremtvunget af nogle afgørende omstændigheder. Det lyder, som om Billy Cross bare SKAL have lettet sit hjerte og sat tingene på plads. Og derfor funker det. Derfor er det troværdigt og agtværdigt. For ikke bare ét nummer, men så godt som alle står distancen. Fremhæves skal dog ét nummer – I Still Pray For You America, der skal forstås som en decideret opsang til barndomslandet, som, ifølge Billy Cross, har mistet ære og værdighed i de sidste årtier. (Gaffa)

Billy Cross, vokal og guitar
Flemming Ostermann, bas og vokal
Dan Hemmer, orgel
Henrik Askou, trommer

Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Fødselsdagslagkage

BEN CHAWES Lørdag 17.3.2018

Ben Chawes er meget mere end blot en sanger med ”fløjlsblød stemme og fraseringer, der smyger sig om melodierne på lækreste vis”; han er også pianist, crooner, entertainer og mundinstrumentalist! Med sit tidløse og personlige bud på vokal jazz/pop/soul i international liga, kombinerer han sit crooner talent med sin egen specielle ingrediens: Mundinstrumenter. Han imponerer med evnen til at gøre hver eneste detalje af en hel rytmesektion levende med sin mund.
På Bryghuset stiller han i aften med et udsøgt stjernehold, perkussionist, Bo Jones (fra Nic og Jay, Ida Corr), den russiske cellist virtuos Nina Dolgintseva og den cool bassist Jesper Thorn, som selv er modtager af 5 stjerner fra Berlinske Tidende.

Chawes’ anerkendte debut fra 2006 “Up Close“ skød ham gennem lydmuren og ind i en velfortjent popularitet, og sendte sangeren, pianisten og entertaineren ud på en storstilet turné i Europa, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Chawes har vundet fire amerikanske musikpriser, herunder “Artist of the Year” – og så er han én af de få musikere, som har sunget sin vej til selveste Ray Charles’ hjerte; har imponeret ham, så han udbrød “You made my night”.

Lyt her http://chawes.net/media.html

”Hov! Hvad skete der lige her? Har Danmark virkelig fostret en pendant til Jamie Cullum? En pendant til Billy Joel? Til Chris Rea? Til Donald Fagen? Det imponerende album Up Close kunne tyde på det. 38-årige Ben Chawes kan virkelig meget vel være en Cullum, en Joel, en Rea, en Fagen in spe. Talentet er til det. Fløjlsstemmen, fraseringerne. Materialet og lyden! Up Close er vokaljazz/soul/pop af international klasse. Produceret af Chris Minh Doky, som også indgår med sin bas i trioen bag talentet……” Læs mere af Gaffas anmeldelse her: http://gaffa.dk/anmeldelse/25343/benni-chawes-up-close

Anmeldelse fra optræden i Glassalen, Tivoli http://gaffa.dk/anmeldelse/31827/benni-chawes-glassalen-tivoli

Billetpris med middag 458.-
Billetpris uden middag 269.-

Køb billet
Køb billet på Billetboxen.
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med pladsreservation til middag” og ”Uden pladsreservation til middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.
Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

 Fødselsdagslagkage

STRUBE/REPETE Lørdag 14.4.2018

“Hyggeligt, musikalsk – og skide skægt!”
I aften venter jer et underholdende show med Henrik Strube, når han sammen med én af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete, runder Bryghuset på deres fælles turné. Glæd jer til Strubes sans for humor, sprog og historier.

Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80’ernes hitlister. Hittet ”Hold om mig” er nok Strubes største hit, ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

“Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen.”
“Poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger. Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv!”

Pris
139.-. Entré for musik betales ved ankomst.
Reserver bord
Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, med mindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.
Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Musikere som har været med til at løfte stemning og taget på Bryghuset:

Alberte Winding
Anders Blichfeldt
Billy Cross
Blå Himmel
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen
Cabbage Rose
Cloudland
Christian Brøns
Christina Dahl & Kjeld Lauritsen
Dahl, Lauritsen og Lillienskjold
Darville Duo
Die Herren
Erik Grip og Henrik Gunde
Everybody´s Talking
Fiddler on the Hoof
Gasnas
Halfdanskerne
HC
H.P. Lange, Mik Schack og Paul Junior
Hugo Rasmussen
Hørsholm Marimba Ensemble
Jazzværk
Jens Lysdahl
Jens & Georg
Jette Wainø & Torben Kjær
Karsten Krambs
Kun for sjov
Lakris

Laid Back
Light my Desire
Mads Westfall
Martin Dale
Mark Ryan
Moonjam
Morten Skou og de andre mennesker han normalt sammenligner sig med
Musikorkestret
Musikskolen Frederiksværk
Nanna Larsen og Karen S
Nick Adams
Paper Tigers
Procol Harum Projekt
Peter AG
Peter Belli
Rabalderband

Rasmus Nøhr
Rugsted Kreutzfeldt
Rumlepotten
Shoes for Julia
Sinatra Syndicate
Sing Sing Sing
Sko/Torp
Steen Svanholm
Sunday morning little big band
Svenssons

Søs Fenger
The blues Overdrive
The Primates
The Two Tones
Thorbjørn Risager
Tim Lothar
Tro, håb & kærlighed
Tue West
Viva
Zididada